Braaitapperij De Mug

Kerstavond speelt de band Soundcity met Eva van Leeuwen

Op kerstavond zal de swingende band Soundcity spelen met de fantastische zangeres Eva van Leeuwen, aanvang 22.30 uur. Deze band speelt allerlei soorten muziek waar flink op gedanst kan worden. Wij zorgen voor de drankjes en een ruimte om te kunnen dansen. Dus we zien jullie met de Kerstnacht in Cafe "De Mug". 

Tot dan!

kerstavond

Jamsessie "The Mosquito", zondag 13 november

Terwijl de dagen korter worden wordt het in cafe "De Mug"gezelliger. In verband met een besloten feest zal de jamsessie "The Mosquito" ipv 06 november op zondag 13 november gehouden worden, aanvang 15.00 uur. Laat die donkere dagen maar komen wij gaan er in ieder geval weer een feestje van maken op zondag. Gezellig als je meekomt spelen of zingen.

Tot dan!

jammen

Jamsessie "the Mosquito" zondag 04 december

Op zondag 04 december zal er weer een jamsessie "The Mosquito" zijn, aanvang 15.00 uur. Iedereen is welkom om te komen en welk instrument ook maar te bespelen of welk nummer ook maar te zingen. We zullen deze maand feestelijk beginnen met onze Jamsessie "The Mosquito". 

Tot dan!

zwarte piet

GEEN Jamsessie "The Mosquito" op zondag 06 november

 

Helaas zal er op zondag 06 november GEEN jamsessie "The Mosquito" zijn ivm een besloten feest op die zondag. We hebben het naar een week later verplaatst, zondag 13 november is er weer een jamsessie "The Mosquito", aanvang 15.00 uur.

Iedereen een fijne zondag toegewenst namens het hele team van "De Mug". 

 

 

N8VDN8 29 oktober

N8VDN8, zaterdag 29 oktober 2016

Dit evenement is opgezet door Natuur- en Milieufederaties om aandacht te vragen voor de gevolgen van lichtvervuiling, maar inmiddels heeft het een veel breder bereik gekregen.

De Nacht van de Nacht in Middelburg 
Middelburg maakt één groot feest van de Nacht van de Nacht. Het evenement draait om het donker en dus is in het centrum overal de elektrische verlichting uit (ook in veel horecagelegenheden en winkeletalages). Daardoor komen de kaarsjes, vuurkorven, feestelijke lampjes en lampionnen waarmee alles is verlicht extra goed uit. Het geeft de stad ook gelijk een hele bijzondere sfeer. Je ziet niet veel en schuifelt voorzichtig door de Middelburgse straten op zoek naar verrassende voorstellingen.

De hele stad is podium. Een singer-songwriter op een verborgen pleintje, een grootse optocht door de straten. Overal is er theater, muziek, dans en spektakel. Je kunt in veel restaurants in het donker eten zoals ook in Braai-Tapperij "De Mug". Om 22.00 uur zal DJ Wilfred de muziek gaan verzorgen in cafe "De Mug". Hij zal vooral muziek draaien uit de 70 en 80 jaren

Tot dan!

NN logo 2016

Jamsessie "the Mosquito" zondag 02 okt

De kop is er weer af na de zomerstop en het was weer te gek! Gezellig als jullie deze keer weer komen om mee te doen aan de Jamsessie, aanvang 15.00 uur.

Tot dan!

jamsessie

 

 

De band East of the Sun, vrijdag 25 november

Vrijdag 25 november zal de band East of the Sun optreden in cafe "De Mug", aanvang 22.00 uur.

Smooth, juicy and jazzy..... zangeres Ingrid Borger swingt, heeft een prachtig stemgeluid en weet te overtuigen. Ze maakt de nummers persoonlijk en oprecht, maar tegelijkertijd uitdagend en meeslepend, energiek en vol passie.

Zij wordt begeleid door contrabas, gitaar en trompet. De eigenzinnigheid van deze muzikanten maakt East of the Sun tot een unieke band in Zeeland met een lekkere frisse jazzsound.

Tot dan!

east of the sun

Rockabilly Shake Around #3, zaterdag 10 sept

Nu alweer het derde jaar dat in Middelburg een Rockabilly Shake Around festival gehouden zal worden en wel op zaterdag 10 sept. Ook kroegen op de vlasmarkt zullen er weer aan meedoen. Bij cafe "De Mug", zal de band The Cowpokes optreden, aanvang 21.00 uur.  De band The Cowpokes spelen Bluegrass en folk op de ouderwetse manier. Geen punkrock op akoestische instrumenten zoals je tegenwoordig vaak ziet, maar het echte, virtuoze banjo-, gitaar- en mandolinewerk, met meerstemmige zang. Echt heerlijk om naar te luisteren en op te dansen!

Tot dan!

13692865 1706332249619766 2015079771779861913 o                 cowpokes

Jamsessie "the Mosquito", zondag 04 sept

Na een zomerstop van 2 maanden gaan we zondag 04 sept weer beginnen met de Jamsessie "the Mosquito", aanvang ongeveer 15.00 uur. Gezellig als jullie weer allemaal komen om mee te doen aan deze Jamsessie. 

Tot dan !

jamsessie

Optreden van Adriano Trindade zaterdag 27 augustus

Op zaterdag 27 aug, aanvang 22.00 uur zal Adriano Trindad optreden. Een Braziliaanse muzikant die door heel europa aan het touren is. Hij zal Jazz/Brasil en samba/rock ten gehoren brengen. Dus dansschoenen aan en even weg dromen op de Braziliaanse muziek.

Tot dan!

Adriano Trindade CD nr4 150x150