Braaitapperij De Mug

N8VDN8, zaterdag 29 oktober 2016

Dit evenement is opgezet door Natuur- en Milieufederaties om aandacht te vragen voor de gevolgen van lichtvervuiling, maar inmiddels heeft het een veel breder bereik gekregen.

De Nacht van de Nacht in Middelburg 
Middelburg maakt één groot feest van de Nacht van de Nacht. Het evenement draait om het donker en dus is in het centrum overal de elektrische verlichting uit (ook in veel horecagelegenheden en winkeletalages). Daardoor komen de kaarsjes, vuurkorven, feestelijke lampjes en lampionnen waarmee alles is verlicht extra goed uit. Het geeft de stad ook gelijk een hele bijzondere sfeer. Je ziet niet veel en schuifelt voorzichtig door de Middelburgse straten op zoek naar verrassende voorstellingen.

De hele stad is podium. Een singer-songwriter op een verborgen pleintje, een grootse optocht door de straten. Overal is er theater, muziek, dans en spektakel. Je kunt in veel restaurants in het donker eten zoals ook in Braai-Tapperij "De Mug". Om 22.00 uur zal DJ Wilfred de muziek gaan verzorgen in cafe "De Mug". Hij zal vooral muziek draaien uit de 70 en 80 jaren

Tot dan!

NN logo 2016