De Mug is een belevenis,
hier proef je de tijd

In het hart van de historische binnenstad van Middelburg vind je De Mug. Een sfeervol café restaurant, waar iedereen zich thuis voelt en altijd wat te doen is.

Laat je verassen

door de uitgebreide menukaart met heerlijk bourgondische gerechten, de ruime keuze uit mooie wijnen en vooral het enorme assortiment van meer dan 150 bieren, op fles en van de tap.

Bij De Mug is eten een bourgondische, culinaire belevenis. Chef van Eijk ziet erop toe dat alles voor de klant voldoet aan een hoge standaard. Van bitterbal, daghap tot 3-gangen menu. We gebruiken eerlijke Zeeuwse streekproducten producten met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

MUG Bitter, much better

Ons huismerkbier MUG Bitter, wordt al sinds 1988 volgens eigen recept gebrouwen. Wij zijn hiermee begonnen in Amsterdam bij brouwerij het IJ. Vanaf mei 1997 wordt het gebrouwen op Zeeuwse bodem bij De Scheldebrouwerij. Mug Bitter is een heerlijk bier met een eigen karakter, gebrouwen van twee soorten mout en drie soorten hop. De smaak heeft een aangenaam bittertje en een fruitig aroma. CAT.I 5% vol. alc. Ook u zult merken hoe snel u door De Mug kan worden aangestoken!

MUG Notenwijn

Onze notenwijn is een gearomatiseerde wijn, deze is op smaak gebracht met amandelen. Deze heeft een alcohol percentage van 14,5 %. Echt een zeer geliefde wijn in Café de Mug, geserveerd met veel ijs.

Iets te vieren?

Bedrijfsborrels, bedrijfsetentjes, jubilea en verjaardagen. Daarvoor hebben we in het café/restaurant meerdere ruimtes beschikbaar. Een besloten ruimte reserveren is ook mogelijk, daar doen wij bij De Mug niet moeilijk over. Kom langs en bekijk de mogelijkheden.

Vergaderen

Vergaderen in een prettige omgeving, dat kan bij De Mug. Daarvoor hebben we een prachtige, warme ruimte voorzien van de benodigde multi media voorzieningen. Neem voor de arrangementen contact met ons op.

Maandag – Donderdag: 16.00 – 00.00

Keuken 17.30 tot 22.00

Vrijdag – Zaterdag : 15.00 – 02.00

Keuken 17.30 tot 22.00
Soul Food 22.00 tot 02.00

Zondag : 15.00 – 00.00

Keuken 17.30 tot 22.00